Как да поръчам от магазина?

Избери продуктите, които искаш да купиш. Добави продуктите в твоята пазарска количка чрез бутона "Купи" до всеки продукт.

 От твоята количка използвай бутона "Продължи към разплащане" и попълни необходимите данни за да завършиш поръчката.

 Готово, поръчката ти е получена!    Ще получиш копие от поръчката на твоя имейл.

 


 

Как се плащат стоките?

  Стоките от магазина се заплащат чрез наложен платеж при доставка. Стоките на стойност от 150лв до 7500лв се предлагат и на изплащане. 

 


 

Колко струва доставката?

   Доставката е фиксирана - 5лв. до офис на Спиди или до Ваш адрес.(Доставката на пратки по-тежки от 20кг. се извърша само до входа на жилищната сграда и не включва качване до етаж.)

 


 

Как и за колко време става доставката?

   

 Обикновенно доставката отнема от 24  до 72 часа в зависимост от натовареността. Доставката се извършва до твоя адрес с куриерска фирма Speedy, на територията на цяла България.

 


 

Какво да правя като получавам доставката?

 Уверете се, че пратката няма щети причинени от транспортирането.

  Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 


 

Връщане или замяна на продукти

 Можеш да върнеш или замениш продукта до 14 дни от датата на получаването й.

 

Ако получената стока не те удовлетворява, можеш да я върнеш или замениш до 14 дни от датата на получаването й.

Виж пълните условия и правила за връщане и замяна.